logo

Műsorújság

Rendkívüli

ORFK: Szakszerű, jogszerű volt a rendőri intézkedés az újbudai rendőrgyilkosság helyszínén

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Botra támaszkodva jelent meg a díjátadón a súlyos beteg Christina Applegate

| Szerző: hirado.hu
A diagnózisa óta most először vett részt díjátadón a színésznő.

A szklerózis multiplexszel diagnosztizált Christina Applegate részt vett lánya, Sadie oldalán a 2023-as Critics’ Choice Awards díjátadón. A színésznőt a Dead to Me című sorozatban nyújtott alakításáért jelölték.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

Applegate ugyan kihagyta a vörös szőnyeges gálát, de bent boldogan pózolt a kameráknak. A filmcsillag elegánsan érkezett az eseményre, fekete nadrágkosztümöt választott, amelyhez egy szintén fekete, ezüst mintával díszitett sétapálcát párosított. A megjelenését egy vaskos, holdmotívumos ezüst nyaklánccal, valamint egy gyöngyös karkötővel egészítette ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gala (@galafr) által megosztott bejegyzés

A színésznőt a Dead to Me utolsó évadának forgatása közben, 2021 augusztusában diagnosztizálták szklerózis multiplexszel. Nemrég elárulta, hogy a betegség miatt 18 kilót hízott és jelentősen csökkent a mozgásképessége.

Kapcsolódó tartalom

Christina korábban is nyíltan beszélt az egészségügyi problémáiról, hogy felhívja a betegségekre a figyelmet és bátorítsa azokat, akik hasonlókkal küzdenek.

2008-ban mellrákkal diagnosztizálták, és kettős masztektómián esett át. 2017-ben eltávolították a petefészkeit és a petevezetékét, a rák kockázatának csökkentése érdekében.

Ajánljuk még