logo

Műsorújság

Légikatasztrófa

Hetvenkét emberrel a fedélzetén lezuhant egy utasszállító repülőgép

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Visszatérhet Paul Walker, emiatt támaszthatják fel újra az elhunyt filmcsillagot

Az idén májusban debütáló Fast X tartogat még bőven meglepetéseket. Az utolsó két rész biztosan előrejelezhető elemei mellett, a rajongók még számíthatnak néhány sebes fordulatra.

Tavasszal láthatjuk a Halálos iramban saga tizedik részét, amely a jövőre mozikba kerülő folytatásával együtt a több mint húsz éven átívelő sorozat befejezése lesz. Mivel a történetről még mindig semmi hír, összegyűjtöttük a legvalószínűbb motívumokat, amik a finálét jellemezhetik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

Nagy durranással lesz vége

A széria mindene egyes epizódja emelte a téteket: a Halálos iramban 2001-ben még szerény film volt az utcai gyorsulási versenyek világáról, aztán epizódról epizódra nőtt a költségvetés, nagyobbak lettek az akciók, egyre bővült a csapat és a hősök bejárták az egész földgolyót. Ezek után joggal várható, hogy a befejezés elképesztő akcióorgia lesz, ezért kerül a két film 340 millió dollárba.

Sok lesz a flashback
Egy ekkora eposznak úgy kell véget érnie, hogy felidéződik a múlt, elvarródnak a még fityegő szálak, minden a helyére kerül. Valószínűleg kerek történetet kapunk sok visszapillantásssal.

Leszámolnak a szívós főgonosszal

A Charlize Theron alakította Cipher eddig jól bírta a strapát, két epizódban is igyekezett keresztbe tenni a hősöknek. Most eljöhet az ideje, hogy elnyerje méltó büntetését. Ennek az sem mond ellent, hogy Cipher számára spinoffot terveznek, azaz külön filmet kap. Simán meg lehet oldani úgy, hogy a Halálos iramban 10 végén rajtaveszt, a spinoff pedig az eredettörténetét meséli el.

Johnson nem tér vissza, Statham igen

Dwayne Johnson masszív karaktere most is távol marad, mert az egykori pankrátor összeveszett Vin Diesellel, Jason Statham azonban nem hiányozhat, bár azt nem tudni, a karaktere fejlődik-e valamerre az új részben.

Jacob Toretto csatlakozik a családhoz

A John Cena expankrátor által alakított Jacob Toretto végképp megjavul, és teljes értékű családtag lesz.

Kapcsolódó tartalom

Itt is lehet Végjáték

Bár a Halálos iramban hősei egészen más galaxisban laknak, mint a Marvel Univerzum tagjai, a 11. részben valószínűleg sor kerül egy olyan leszámolásra, mint a Bosszúállók utolsó részében: mindenki csatába indul, aki számít.

Könnyes búcsú: Paul Walker visszatér

A Halálos iramban elképzelhetetlen a 2013-ban autóbalesetben elhunyt Walker nélkül, akit a hetedik részben egyszer már „föltámasztottak” számítógépes animáció segítségével. Valószínűleg most is meg fog jelenni legalább rövid időre.

Mindenki nyugdíjba megy, de jön az új generáció

Dom és csapata még utoljára megmenti a világot, aztán visszavonulnak, de számítani lehet arra, hogy fiaik-lányaik folytatják a családi hagyományt, ahogyan történt már erre néhány utalás. Vagyis jön egy újabb franchise.

Nagy családi barbecue lesz az utolsó jelenet

Erre bárki mérget vehet, mert a szériában a kezdetektől az összenépi barbecue a családi boldogság metaforája. A hősök összegyűlnek Dom asztalánál, nagyon szeretik egymást, esznek-isznak, poénkodnak, végül a családfő ünnepélyes beszédet mond az egymáshoz tartozás fontosságáról. Ennél szebben nem is lehetne befejezni egy ekkora sorozatot.

Ajánljuk még