logo

Műsorújság

Rendkívüli

Hősi halottá nyilvánították Baumann Pétert, az Újbudán meggyilkolt rendőrt

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Piqué és barátnője nem teszi zsebre, amit most Shakirától kapott

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő új dalában kieresztette minden fájdalmát és dühét.

Shakira a szemünk és fülünk láttára ment keresztül a Gerard Piquéval való szakítását követő gyász szakaszain, és ha a legújabb slágere a bizonyíték, akkor úgy tűnik, az énekesnő túl van a nehezén.

A kolumbiai énekesnő egyik napról a másikra új dallal rukkolt elő, méghozzá az argentin slágergyáros Bizarrappel, melynek címe a kacifános “BZRP Music Session #53” lett. Ebben arról énekel, hogy elárulta őt párja és elhagyta egy másik nőért, aki már nem félemlíti meg.

“Bocs, bébi, már régen ki kellett volna dobnom téged. Egy olyan nőstényfarkas, mint én, nem az újoncoknak való. Egy olyan nőstényfarkas, mint én, nem az olyan srácoknak való, mint te. Túl jó vagyok neked, és ezért vagy olyan valakivel, aki olyan, mint te”

– énekli spanyolul Shakira, ami tulajdonképpen csak bemelegítés, ugyanis sem Piqué, sem új kedvese nem teszik zsebre alig burkolt célzásait.

Kapcsolódó tartalom

Amellett, hogy az angol szövegben ügyesen el lett rejtve exe és új barátnője, Clara neve, csípős kritikát is kapott a fiatal lány:

“Sok szerencsét kívánok neked az állítólagos pótlékomhoz. Nem is tudom, mi történt veled. Olyan furcsa vagy, hogy fel sem ismerlek. Én két 22 évesnél is többet érek. Elcseréltél egy Ferrarit egy Twingóra. Leváltottál egy Rolexet egy Casióra.”

A dal négy nappal azután debütált, hogy kiderült, Pique már egy évvel szakításuk előtt is titkos viszonyt folytatott jelnlegi kedvesével. Egy 2021 augusztusi Twitch interjú hátterében a szemfüles rajongók felfedezték a 23 éves Clara Chia Martit, akivel azóta egy párt alkot. Az ügy pikantériája, hogy Pique az interjút Shakirával közös barcelónai otthonuk nappalijából adta, ahova látszólag áthívta szeretőjét, mialatt gyerekei az anyjukkal éppen elutaztak.

Ajánljuk még