logo

Műsorújság

Rendkívüli

Februárban ünnepelte volna 30. születésnapját Baumann Péter főtörzsőrmester, az Újbudán meggyilkolt rendőr

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívszorító sorokkal emlékeznek Elvis elhunyt lányára

| Szerző: hirado.hu
Szívmegállás következtében csütörtökön elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis lánya.

Sorra emlékeznek meg a világsztárok a tragikus hirtelenséggel elhunyt Lisa Marie Presley-ről. Az 54 éves énekes-dalszerzőt, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lányát, szívmegállás miatt kellett újraéleszteni, halála előtt mesterséges kómában tartották és pacemakert is kapott, de életét már nem tudták megmenteni.

“Nehéz szívvel osztom meg a lesújtó hírt, hogy csodaszép lányom, Lisa Marie elhagyott bennünket. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem”

– írta édesanyja, Elvis Presley hajdai felesége, Priscilla Presley közleményében.

A hír után nemsokkal John Travolta közösségi oldalán üzent a családnak:

“Lisa drágám, annyira sajnálom, hiányozni fogsz, de tudom hogy még találkozunk. A gondolataim Riley-val, Priscillával, Harperrel és Finleyvel vannak”.

LeAnn Rimes énekesnő szintén kifejezte együttérzését:

“Annyira szomorú, remélem békére lelt és most édesapja karjaiban van. Mennyi tragédia, ilyen rövid időn belül.”

Leah Remini színésznő a következő sorokkal búcsúzott:

“Összetört a szívem Lisa Marie Presley halálhíre hallatán. Lisának nem volt könnyű élete, ahogyan azt sokan tudják. Nyugodjon békében édesapja és fia mellett.”

Pink, akinek közös dala is volt Lisával és a barátjának tekintette őt, szintén megható sorokkal gyászol:

“Ó, ez összetöri a szívem. Lisa Marie, igazán különleges voltál. Elképesztően vicces, okos, érzékeny, tehetséges, szellemes, gonosz, szerető, nagylelkű, hűséges és ítélkező voltál, de mindig igazad volt és imádtad a gyerekeidet. Ritka ékkövet vesztett ma a világ. Nyugodjon lelked békében barátnőm!”

Kapcsolódó tartalom

Lisa Marie hasonlított apjára kisugárzásában, arcvonásaiban, mély, búgó hangjában, és karrierjében is követte őt: a kétezres években saját rockalbumot jelentetett meg, fellépett mások mellett Pat Benatarral és Richard Hawley-vel. Évekig küzdött a drogokkal, nagy port kavartak rövid házasságai előbb Michael Jackson popénekessel, majd Nicolas Cage filmszínésszel.

Danny Keough-val való házasságából Lisa Marie-nak két gyereke született, Riley Keough színész és Benjamin Keough. Később Michael Lockwooddal kötött házasságot, ikreik születtek, Harper és Finley Lockwood.

Benjamin Keough 2020-ban, 27 éves korában öngyilkos lett.

Ajánljuk még