logo

Műsorújság

Rendkívüli

Februárban ünnepelte volna 30. születésnapját Baumann Péter főtörzsőrmester, az Újbudán meggyilkolt rendőr

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kanye West titokban megnősült – ő az építész lány, akinek hűséget fogadott

| Szerző: hirado.hu
Az ismert rapper a legújabb hírek szerint nemcsak együtt jár egy titokzatos szőke nővel, hanem feleségül is vette, ugyanis egy privát ceremónián örökre összekötötték az életüket – tudta meg a TMZ.

A hölgy Bianca Censori, akiről csak annyit lehet tudni, hogy évek óta építész tervezőként dolgozik a Yeezy-nél. Természetesen találkozásukkor ő is barna hosszú hajat viselt – akárcsak a rapper volt felesége – de mostanában rövid szőke fazonra váltott.

Úgy tudni a pár nemrég egy esküvői szertartáson vett részt, ahol örök hűséget fogadtak egymásnak, de az eskütételről nem készült hivatalos házassági anyakönyvi kivonat, így valójában nem is törvényes a frigy.

Ennek ellenére Kanye West úgy bánik vele, mint ha a felesége volna, és egy jegygyűrűt visel, amely állítása szerint a Bianca iránti elkötelezettségét szimbolizálja.

Múlt hónapban a rapper kiadta “Censori Overload” dalát is, amely részéről egy újabb tisztelgés a hőn szeretett nő előtt. Ebből kiderült az is, hogy a vallásos sztár, azért ragaszkodott a házassághoz, mert a Biblia szerint nincs szerelmeskedés a házasság előtt.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még