logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Andie MacDowell 64 évesen is az összes tekintetet magára vonja

| Szerző: hirado.hu
Őrületesen vonzó ősz tincseivel a színésznő.

Andie MacDowell a 80-as években robbant be Hollywoodba és sokáig ő volt a kor legbájosabb színésznője, hosszú, göndör hajával és porcelán bőrével.

Bár Andie útközben betöltötte a 64. életévét, a kor egyáltalán nem látszik rajta. A minap New Yorkban a Hallmark csatorna legújabb sorozatának, a The Way Home-nak a premierjén vett részt.

Védjegye, gyönyörű göndör tincsei még mindig lágyan omlanak a vállára, de időközben őszre váltott, pontosabban kihajította a házából az összes hajszínező terméket. Ami pedig a ráncokat illeti, az a néhány szarkaláb kifejezetten jól áll a színésznőnek.

„Érdekes, éppen hogy fiatalabbnak érzem magam attól a ténytől, hogy ősz vagyok. Miért? Valamiféle erőt ad a viselése. Először izgultam, aztán ahogy eltelt egy kis idő, egyre inkább azt éreztem, hogy őszintébb vagyok a környezetemben élőkkel és önmagammal.”

A időtlen szépségű Andie a koronavírus-járvány alatt lányai unszolására hagyott fel a hajfestéssel, bár akkor még nem tudta, hogy mennyire megszereti új külsejét.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még