logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Királyhoz méltó Johnny Depp visszatérése – KÉPEK

| Szerző: hirado.hu
Johnny Depp ezüsthajú XV. Lajos királyként tér vissza a filmvászonra – derült ki a Jeanne du Barry című film első promóciós képeiből. A színésznek ez az első mozija hollywoodi meghurcolása óta.

A frissen közzétett fotókon a rajongók nagy örömére Depp királyi külsőt ölt. A francia uralkodó szerepében jellegzetes barna fürtjei helyett ezüstös hajjal, Lajos király híres trikornis kalapjával és díszes ruhában jelenik meg.

Ez a film Johnny Depp hivatalos visszatérése, miután győzelmet aratott volt felesége, Amber Heard felett a rágalmazási perben.

A filmet az a Maiwenn Le Besco rendezte, aki a főszerepet is játssza: Lajos király szeretőjét, Jeanne du Barry-t.

Lajos 1715-től 1774-ben bekövetkezett haláláig uralkodott Franciaországban. Felesége, Marie Leczinska mellett, több hosszú távú viszonya is volt. Halála előtt Jeanne volt a király utolsó szeretője, aki fontos kulcsfigura a filmben.

Az alkotást a nyár folyamán forgatták, és nagy valószínűséggel a 2023-as cannes-i filmfesztiválon kerül bemutatásra, így a Johnny Depp rajongóknak nem kell már sokat várniuk, hogy egy egészen új karakterként láthassák kedvencüket.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még