logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Shakira aggódik, rosszul van 91 éves édesapja

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő a Gerard Piquével való szakítás ellenére még további öt hónapig Spanyolországban marad, hogy ápolja édesapját.

A 45 éves kolumbiai énekesnő e hónap elején költözött volna Miamiba a sztárfocistával közös két gyermekével, az utazást azonban egyelőre elhalasztotta édesapja, William Mebarak rossz egészségi állapota miatt –írja a Daily Mail.

Shakira édesapja tavaly Barcelonában került kórházba egy esés után. A karácsonyt a lányával töltötte a katalán fővárosban, miután novemberben kiengedték a Teknon magánorvosi központból, és otthoni szakápolás alá helyezték. Az orvosok egyelőre azt tanácsolták, hogy ne szállítsák át Miamiba.

Shakira most állítólag két távozási időpontot fontolgat, hacsak az utolsó pillanatban meg nem változnak a körülmények: március közepét, ami egybeesne az amerikai iskolai tavaszi szünettel, és június végét, amikor a fiúk Milan és Sasha tanévének vége lesz a katalán fővárosban.

Shakira és Gerard novemberben megerősítették, hogy hosszas tárgyalások után aláírták a gyermekelhelyezési megállapodást, amely egy maratoni, 12 órás találkozóval ért véget az ügyvédeikkel.

Kapcsolódó tartalom

Shakira azon kívánsága, hogy Miamiba költözzön, ahol korábban élt, és ahol családja egy része él, volt a legfőbb akadálya annak, hogy a volt pár korábban nem tudott peren kívüli megállapodást kötni.

Ajánljuk még