logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A korona sztárja bevallotta, hogy lopott a forgatásról

| Szerző: hirado.hu
A II. Erzsébet királynőt alakító Olivia Colman bevallotta, hogy milyen tárgyat emelt el a Netflix sorozat forgatása alatt. Nem bírt ellenállni!

Olivia Colman alakította az uralkodónőt a Netflix népszerű királyi drámájának 3. és 4. évadában, amely II. Erzsébet királynő életének 1964 és 1991 közötti időszakát öleli fel. Az Oscar-díjas színésznő The Graham Norton Show-ban töredelmesen bevallotta, hogy ellopott egy királyi ereklyét a színfalak mögött.

„Az első forgatási napomon történt, amikor megpillantottam egy „Őfelségének, a királynőnek”-nek szóló felbélyegzett borítékot az asztalon, és az én arcom volt rajta a bélyegen, nem Erzsébeté”

– idézte fel a jelenetet Colman a show-ban.

A sztár a díszletdarab látványától rendkívüli módon elérzékenyült, amelyre a stáb egyik tagja is felfigyelt. A kellékes egy óvatlan pillanatban odacsúsztatta a színésznőnek az arcmásával díszített bélyegzőt és bátorította, hogy bár nem szabadna, vigye haza emlékül.

Az ellopott bélyegző képe Olivia Colman arcával – Forrás: The Graham Norton Show

Az emléktárgy egyébként a 3. évad nyitójelenetében jelenik meg és a pillanat azért is fontos, mert ekkor látják meg először a nézők, hogy ebben az évadban, a 48 éves Colman játssza Őfelsége szerepét. Köztudott ugyanis, hogy a Netflix ikonikus sorozatában életének különböző szakaszaiban, más és más híres színésznő alakítja az uralkodót.

Olivia Colman, aki két évadon keresztül játszotta II. Erzsébet királynőt és 2020-ban távozott a sorozatból, még mindig nehezen tudja feldolgozni a brit uralkodó elvesztését. Erzsébet örökségéről és hazájának tett szolgálatáról a Variety-nek úgy nyilatkozott, hogy Miatta büszke arra, hogy brit állampolgár lehet. A 96 éves korában elhunyt uralkodóval kapcsolatban pedig hangsúlyozta, hogy szerinte a királynő „fiatalon tett az országának egy ígéretet, amit egész életében betartott, olyan méltósággal, amely mindannyiunkat lenyűgöz.”

A Fox Searchlight filmstúdió felvétele Olivia Colman brit színésznőről A kedvenc című film egyik jelenetében. Colmant a legjobb női főszereplő kategóriában Oscar-díjra jelölték (Fotó:
MTI/AP/Fox Searchlight Films/Atsushi Nishijima)

A korona 5. évadának premierje novemberben volt, a rajongóknak pedig egy jó hír, a 6. évad forgatása már zajlik, így a folytatásra, már nem sokat kell várni.

Kiemelt kép: Az ellopott bélyegző Olivia Colman arcával – Forrás: The Graham Norton Show

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még