logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Betörtek a sztárfocista otthonába, a rablók ismerték a riasztó kódját

| Szerző: hirado.hu
Az angol válogatott focistája belső munkára gyanakszik.

A katari labdarúgó-világbajnokság vasárnap esti nyolcaddöntőjében az angol válogatott 3–0-ra legyőzte a szenegáli csapatot, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a címvédő francia válogatottal találkozik majd. A mérkőzésen azonban az angolok egyik legnagyobb sztárja, Raheem Sterling személyes okok miatt nem lépett pályára.

Kiderült, hogy a labdarúgó surrey-i otthonát szombat este fegyveresek kirabolták, ezért úgy döntött, hogy visszatér Angliába, hogy személyesen megbizonyosodjon róla, hogy nem esett-e baja családjának.

A környéken lakók között villámgyorsan elterjedt a betörés híre és egyöntetűen belsős munkára gyanakodnak, mivel a riasztót sikerült kiiktatnia a behatolóknak.

„Építkezők és költöztető kocsik sora járt a háznál, nem kizárt, hogy az egyikük kileste a riasztó kódját és mivel Raheem világhírű focista, a betörők tudták, hogy lesz mit eltulajdonítani a házból”

– magyarázta az egyik szomszéd.

Kapcsolódó tartalom

A rendőri jelentés szerint számos tárgyat, köztük ékszereket és órákat is elloptak. A betörés pillanatában az első hírekkel ellentétben, senki nem tartózkodott a házban, a focista felesége és három közös gyermekük nem sokkal a rablás után érkezett meg.

A nyomozók jelenleg is vizsgálják a rablást, de egyelőre nem történt letartóztatás az ügyben. Ez már a második alkalom, hogy a sztár célpontává vált, négy évvel ezelőtt szintén megpróbáltak betörni a cheshire-i otthonába.

A ház előtt jelenleg egy biztonsági őr áll, amit Raheem csapata a Chelsea labdarúgóklub biztosított. A lakótelepen folyamatos a rendőri járőrözés.

Ajánljuk még