logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

John Travolta régi szerelmét gyászolja, megindító szavakkal búcsúzott Kirstie Alley-től

| Szerző: hirado.hu

Meghalt 71 éves korában Kirstie Alley amerikai színésznő. A Nicsak, ki beszél-filmekkel óriási sikert befutott színésznőtől kollégája, és képernyős szerelme, John Travolta közösségi oldalán búcsúzott.

“Kirtie volt az egyik legkülönlegesebb ember az életemben. Szeretlek, tudom, hogy még egyszer találkozunk!”

– írta Travolta.

A színésznő 2013-ban mesélt róla, hogy a közös filmjeikben látott romantikus érzelmek tényleg valódiak voltak.

“Ő volt életem legnagyobb szerelme”

– nyilatkozta akkor Kirtie, akinek évekbe telt, hogy ne a szerelmeként tekintsen Johnra. Bár érzelmeit Travolta is viszonozta, a színésznő akkoriban arker Stevenson felesége volt, akitől 1997-ben vált el, akkora viszont John már elvette Kelly Prestont, aki két éve hunyt el mellrákban.

Kapcsolódó tartalom

Kirstie-nek mindig si lelkiismeretfurdalása volt amiatt, hogy házasként valaki másba volt évekig szerelmes, ami szerinte a konkrét megcsalásnál is rosszabb volt. A plátói kapcsolatnak egyébként épp Kelly Preston vetett véget, amikor kerek perec rákérdezett, miért flörtöl folyton a férjével. A színésznő ekkor döntötte el, hogy továbblép.

Alley haláláról gyerekei, True és Lillie Parker számoltak be a Twitteren, és a hírt a színésznő menedzsere is megerősítette. A színésznő halálát rákbetegség okozta, amelyet csak a közelmúltban diagnosztizáltak nála.

“Amilyen lenyűgöző volt a képernyőn, olyan csodás volt anyaként és nagymamaként” – tudatták közleményükben gyerekei.

Ajánljuk még