logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dühöngenek az Aerosmith-rajongók, Steven Tyler miatt nem áll színpadra a zenekar

| Szerző: hirado.hu
Zsinórban a második Las Vegas-i koncertjét mondta le az Aerosmith a frontemberük rosszulléte miatt.

Az utolsó pillanatban, alig néhány órával a színpadra állásuk előtt fújták le a nyár eleje óta halasztott műsorukat a zenekar tagjai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steven Tyler (@iamstevent) által megosztott bejegyzés

„Nagy csalódottsággal vagyunk kénytelenek lemondani a ma esti Las Vegas-i koncertünket, mivel Steven rosszul érzi magát, és nem tud fellépni”

– közölte a zenekar.

Bár az Aerosmith nem részletezte, hogy mitől lett rosszul a 74 éves Tyler, hozzátették, hogy „várhatóan teljesen felépül a hétfő esti Las Vegas-i koncertre”. A zenekar a megvásárolt jegyek árát visszatéríti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aerosmith (@aerosmith) által megosztott bejegyzés

Amíg a Dream On énekese lábadozik, néhány rajongó az Aerosmith posztjának kommentszekciójában küldte jókívánságait, mások viszont felháborodtak a koncert lemondása miatt.

„A férjemmel már többször láttunk titeket, és mindig nagy élmény. Azonban drága dolog elrepülni, kifizetni a szállodát és a vacsorát, hogy aztán megtudjuk, hogy a koncert elmarad. Ki fogja megtéríteni az embereknek ezeket a költségeket?” – jegyezte meg egy ideges rajongó, akivel nagyon sokan egyetértettek.

Egyúttal felmerül a kérdés, hogy a legendás zenész vajon rejtélyes betegséggel küzd vagy ismét szembesült múltbéli démonjával, a kábítószer-használattal?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steven Tyler (@iamstevent) által megosztott bejegyzés

A zenekar májusban jelentette be, hogy Steven több mint 10 év józanság után visszaesett, az elvonókúra miatt pedig lemondták az Aerosmith júniusi és júliusi koncertjeit.

„Mint azt sokan tudjátok, szeretett testvérünk, Steven évek óta dolgozik a józanságán. Nemrég átesett egy lábműtéten, ami miatt fájdalomcsillapítókat kellett szednie. Ez sajnos újra elindította őt a lejtőn, de még idejében felismerte, hogy visszaesett, és bejelentkezett egy rehabra egészsége és felépülése érdekében.”

A zenekar tagjai, Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer és Brad Whitford 1988-ban Steven akarata ellenére küldték rehabra társukat, akin akkoriban teljesen elhatalmasodott a kábítószer-használat.

„Sok évembe telt, mire túltettem magam a dühön, amit akkor éreztem, amikor elvonóra küldött a zenekarom. De ma hálás vagyok azért a pillanatért, és köszönettel tartozom nekik, hogy rávezettek a józanság útjára”

– mesélte a zenész egy 2019-es interjúban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steven Tyler (@iamstevent) által megosztott bejegyzés

Tyler négy felnőtt gyermek – a 44 éves Liv, a 43 éves Mia, a 33 éves Chelsea és a 31 éves Taj – édesapja, és 2016 óta randizik egykori személyi asszisztensével, Aimee Prestonnal.

Ajánljuk még