logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mi történt Harrison Ford arcával? Ezt Madonna is megirigyelné

| Szerző: hirado.hu
A színész Benjamin Button kezelést kapott a ráncok ugyanis látványosan eltűntek az arcáról.

Ahogy azt James Mangold rendező korábban megígérte, a most 80 éves Ford évtizedekkel fiatalabbnak tűnik majd az ötödik Indiana Jones filben, köszönhetően a fiatalító technológiának.

Erre azért volt szükség, mert a franchise ötödik és egyben utolsó része nyolc évvel az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói után játszódik majd. A film óta közel négy évtized telt el, ami alatt Ford is megöregedett. A most 80 éves színészt vizuális effektekkel, különféle szoftverekkel és a róla készült korábbi felvételekkel fiatalították meg.

Ford korábban elismerte, hogy „kicsit kísérteties” volt látni önmaga fiatalabb változatát.

„Nem hittem, hogy ilyen látványos lesz a végeredmény. Azt hiszem nem is akarom tudni, hogyan csinálták. De ettől még nem akarok újra fiatal lenni. Örülök és úgy gondolom, hogy kiérdemeltem a koromat.”

A színész már korábban tisztázta a rajongókkal, hogy ez lesz az utolsó filmje a franchise-ban, többet nem ölti magára a legendás régész professzor kalapját.

Kapcsolódó tartalom

Az ötödik film forgatása minden volt, csak nem éppen zökkenőmentes. Hónapokig tartó szünet következett, miután Ford több kaszkadőr sérülést szenvedett, és a stáb egyik tagját 2021 novemberében holtan találták a forgatáson Marokkóban.

Az ötödik és egyben utolsó Indiana Jones film 2023. június 30-án kerül a mozikba.

Ajánljuk még