logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Búcsúzik a világhírű énekes, ez lesz az utolsó brit koncertje

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül a Guardian.

A brit szupersztár a fesztivál kiemelt előadójaként 2023. június 25-én lép a Piramis Színpadra – közölték a szervezők. A Glastonbury fesztiválon most először fog fellépni, ezen a koncerten köszönhet el brit rajongóitól.

Elton John 2018 szeptemberében indította útnak világkörüli búcsúturnéját, amelyet azonban megszakított a koronavírus-járvány. A glastonbury fellépése összességében nem az utolsó koncertje lesz, mert a búcsúturné júliusig tart még különböző európai helyszíneken.

Elton John Grammy-díjas brit zenész a barcelonai Palau Sant Jordi stadionban tartott koncertjén 2017. december 3-án (Fotó:MTI/EPA/Alejandro Garcia)

Elton Johnnak novemberben volt az utolsó amerikai koncertje a Los Angeles-i Dodger stadionban.

A Glastonbury zenei fesztivált jövőre június 21. és 25. között tartják. A rendezvényre november elején nyitották meg a jegyeladást, egy óra leforgása alatt az összes jegy elkelt. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválját a koronavírus-járvány miatt 2019 óta nem rendezték meg, a pandémia után 2022-ben tartották meg újra az eseményt júniusban.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még