logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brendan Fraser fiai még apjuk fiatalkori sármját is túlszárnyalják

| Szerző: hirado.hu
Senki nem gondolná, hogy a színész két fia mennyire jóképű.

Ritkán látott gyermekei kísérték el a vörös szőnyegre Brendan Frasert A bálna New York-i vetítésén. A 18 éves Holden egyértelműen apja génjeiből örökölt többet, de vonásaiban a 16 éves Leland sem maradt alul, nála csupán a rézvörös fürtjei vonják el a figyelmet vonzó arcéléről.

Fraser 1998-ban vette feleségül Afton Smith-t, házasságukból született még a 20 éves Griffin. A sztárpár 2008-ban vált el. Brandon jelenleg Jeanne Moore sminkmesterrel jár.

Az 53 éves színész az Interview magazinnak elmondta, hogy fia, Griffin inspirálta arra, hogy eljátssza a túlsúlyos Charlie-t A bálnában.

„A legidősebb fiam, Griffin speciális igényű. Autista. Most töltötte be a 20. életévét. Ő egy nagy gyerek. 180 centi magas. Nagy keze és lába van, nagy teste. Testközelből tudom, milyen egy olyan ember mellett, aki túlsúlyos”

– a színész hozzátette, hogy fia spektrumzavarának szépsége miatt, nem ismeri az iróniát, a cinizmust, így nem lehet őt megsérteni, és ő sem bánt másokat.
Griffint a világ legboldogabb emberéében nevezte.

Kapcsolódó tartalom

Fraser A bálnában egy angoltanárt alakít, aki az elhízással küzd, miközben megpróbál kapcsolatot kialakítani tinédzser lányával. A Darren Aronofsky által rendezett, nagy port kavart dráma december 9-én kerül a mozikba.

Ajánljuk még