logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Először ült kamerák elé Ashton Kutcher és fogyatékkal élő ikertestvére

| Szerző: hirado.hu
Könnyek között, megindító interjúban mesélt betegségéről a színész.

Ashton Kutcher leült az első közös interjúra az agyi bénulással született és szívátültetésen átesett ikertestvérével, Michaellel. A Paramount+ The Checkup With Dr. David Agus című műsorban a 44 éves színész elérzékenyülve, testvére kezét szorongatva beszélt az egészséggel kapcsolatos küzdelmeikről.

„Nem tudtam járni, elment a látásom és a hallásom. Amikor ennyire közel kerülsz a halál érzetéhez, átértékeled a mindennapjaidat”

– mesélte Kutcher a ritka, életveszélyes betegséggel vívott küzdelméről a műsor előzetesében, amelyet december 6-án mutatnak be.

Kutcher csak egyike a számos A listás sztárnak, akik leülnek David Agus rákszakértő, a CBS News orvosi munkatársa és a világ egyik vezető innovatív orvosi szaktekintélye mellé, hogy feltáró beszélgetéseket folytassanak személyes és néha ijesztő egészségügyi problémáikról és az életükre, valamint a családjukra gyakorolt hatásukról.

Kapcsolódó tartalom

A műsorban Ashton Kutcher és ikertestvére mellett megszólal még Oprah Winfrey, Maria Shriver, Howie Mandel, Amy Schumer, Nick Cannon, Jane Fonda és Lily Tomlin is.

Ajánljuk még