logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kanye Westnek havi 78 milliójába kerül, hogy elvált Kim Kardashiantól

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne – áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

A pár az ítélet szerint továbbra is közösen nevelheti négy gyerekét – számolt be róla a BBC hírportálja.

Kardashian 2021-ben nyújtotta be a válókeresetet, miután nyolc éven át volt Kanye West felesége, aki azóta Yere változtatta a nevét.

Márciusban törvény szerint egyedülállónak nyilvánították a volt házaspár két tagját, Kardashian törölte is a családnevéből a West tagot. A vagyoni és gyerekelhelyezési kérdésekben a bíróság – helyi idő szerint – kedden döntött.

A volt házastársaknak meg kell beszélniük a gyerekekkel kapcsolatos fontosabb döntéseket – áll a dokumentumban. Megosztják a gyerekek biztonságával és taníttatásával járó költségeket. Ezen felül West 200 ezer dollárt köteles havonta fizetni, mivel a gyerekek idejük nagyobb részét Kardashiannal fogják tölteni

– értesült a New York Post.

Kapcsolódó tartalom

A párnak négy gyereke született, a most kilencéves North, a hatéves Saint, a négyéves Chicago és a hároméves Psalm.

A 42 éves Kardashian korábbi kijelentései szerint nagyon szerette volna a házasság befejezését, mert az szerinte segítene Kanyénak elfogadni, hogy a kapcsolatnak vége. West korábban küzdött a válás ellen.

Az elmúlt hónapokban több vállalat, köztük az Adidas, a Gap és a Balenciaga is megszakította a kapcsolatát a rapperrel, mivel a zenész több vitatható – köztük antiszemita – kijelentést tett.

Kapcsolódó tartalom

A héten a Kanye bejelentette, hogy indul a 2024-es amerikai elnökválasztáson. Az előzőn is pályázott, de mindössze 70 ezer szavazatot gyűjtött.

Kiemelt kép: Kanye West Grammy-díjas amerikai rapzenész (Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes)

Ajánljuk még