logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A négyévesnek is kockás hasizma van, durva vádakkal néz szembe az énekesnő

| Szerző: hirado.hu
Jessie James Decker énekesnő gyermekei atletikus alkata miatt került a kommentelők kereszttüzébe.

Parázs vita alakult ki a közösségi médiában a visszavonult NFL sztár, Eric Decker és énekesnő felesége, Jessie James Decker három gyermeke miatt, akikről a hálaadás utáni hétvégén posztoltak fürdőruhás képeket a családi összejövetelen – írja a People magazin. A fotókon mind a hárman kockás hasfallal pózolnak, ami megosztotta a közvéleményt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) által megosztott bejegyzés

Míg egyesek szerint kínos hasizmot photoshoppolni egy négyéves testére, mások azzal vádolták meg a szülőket, hogy kemény edzésekre kényszerítik őket. A sportoló és párja később tisztázta, hogy szó sincs semmiféle photoshoppról vagy filterről, gyermekeik tényleg ilyen izmosak, azt viszont kikérték maguknak, hogy ők kényszerítenék gyermekeiket kemény edzésekre.

Amikor feltettem a nyaralásunkról készült felvételeket, amiken rajta voltak a gyerekek, amint viccesen feszítenek a parton, még csak nem is sejtettem, hogy ilyen reakciókat fog kiváltani. Azonban az, hogy azzal vádolnak, hasizmokat photoshopoltam a gyerekeimre (ezen csak nevetni tudok), vagy … a szöges ellentéte, miszerint kemény edzésekre kényszerítenénk őket, ráébresztett arra, hogy mennyire bizarr lett a világunk a testképet illetően, és hogy mi a normális és mi nem.

A sztáranyuka szerint a gyerekei izomzata nagyrészt a remek genetikának és persze atletikus életmódjuknak köszönhető. Mint kiemelte, a nyolcéves Vivianne tornász és versenyekre jár, a hétéves Eric Jr. apja nyomdokaiba szeretne lépni és az NFL-ben játszani, a négyéves Forrest pedig a lelkét is kitáncolja nap, mint nap.

„Úgy akarom nevelni a gyerekeimet, hogy büszkék legyenek a testükre és a kemény munkájukra”

– szögezte le Jessie, aki bevallottan évekig küzdött testképzavarral, így gyermekei nevelésének is sarkalatos pontja a pozitív testkép kialakítása.

Kapcsolódó tartalom

A legtöbb kommentelő ennek ellenére szörnyülködve vitatta, mi az ami egészséges, és mi nem az ilyen idős gyermekek számára.

„Az én gyerekeim is extrém sokat sportolnak, de még sincsenek ennyire »kipattintva«” – írta valaki a fotók alá.

Ajánljuk még