logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kilencéves unokaöccse szembesítette a mérhetetlen szégyennel Will Smitht

| Szerző: hirado.hu
A színész szégyenkezve kullogott haza a gála után, de kilencéves unokaöccse kérdése után még inkább a padlón érezte magát tette miatt.

Mint ismeretes, a legjobb főszereplőként Oscar-díjat nyert Will Smith a március végén tartott gálán felmasírozott a színpadon álló komikus Chris Rock mellé, majd lekevert neki egyet, miután a gála műsorvezetője eleresztett egy viccet Will kopasz feleségéről, Jada Pinkett Smithről, aki pár hónappal korábban vallotta be, hogy egy betegség miatt jelentős mértékben hullik a haja.

Miután az 54 éves színész átvette a Richárd királyban nyújtott alakításáért az Oscart, beszédében elnézést kért minden jelenlévőtől, és elfogadhatatlannak nevezte viselkedését.

Smith a minap új filmje, az Emancipáció kapcsán vendégeskedett The Daily Show with Trevor Noah hétfő esti epizódjában, amely az első talkshow-interjúja volt a Chris Rockot ért, mostanra elhíresült Oscar-pofonja óta.

„A kis unokaöcsém, Dom kilencéves. Amikor hazaértem a gáláról az Oscar-díjjal a kezemben, az ő szemében csak a mély szomorúságot láttam, és akkor megkérdezte: Miért ütötted meg azt az ember Will bácsi?”

– mesélte elérzékenyülve a színész, aki hozzátette, hogy maga sem érti miért tette amit, de arra emlékszik, hogy mérhetetlen düh volt benne.

Kapcsolódó tartalom

„Nagy volt bennem a káosz, nem is akarok túlságosan belemenni, hogy még több okot adjak az embereknek a félreértésre, de valamin keresztül mentem azon az éjszakán, és elvesztettem a kontrollt. De ez nem mentség a viselkedésemre.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés

Will elárulta, hogy retteg attól, hogy a pofon utóhatása negatívan befolyásolja majd új filmjét, az Emancipációt.

Ajánljuk még