logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Lopez majdnem belehalt a Ben Affleckkel való szakításba

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő őszintén vallott a fájdalmas elválásról.

Az 53 éves popdíva legfrissebb interjújában megnyílt a Ben Affleckkel újraéledt szerelméről és arról, hogyan érzett, miután 2004-ben véget ért az első eljegyzésük.

„Annyira fájdalmas volt, miután szakítottunk. 20 évvel ezelőtt lefújtuk az esküvőt, az volt életem legnagyobb szívfájdalma. Őszintén szólva úgy éreztem, hogy meg fogok halni.”

J. Lo elmondta, hogy ezután nem tudott igazán rendbe jönni, de közös történetük húsz évvel később mégis happy enddel zárult.

Velence, 2021. szeptember 10.
Ben Affleck amerikai színész (b) és Jennifer Lopez Puerto Ricó-i színésznõ és énekes (k) távozik a velencei Lidóról a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 10-én.
MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

„Ez egy Hollywoodban soha nem történne meg befejezés. A mi sajátos tündérmesénk.”

A Gengszter románc két sztárja 2002-ben jegyezték el egymást, de a hatalmas médiafelhajtást, amit kapcsolatuk generált, egyik fel sem tudta kezelni, ezért két évvel később szakítottak.

Kapcsolódó tartalom

Lopez és Affleck újra fellángolt románcának híre 2021 áprilisában röppent fel, nem sokkal azután, hogy az énekesnő szakított exvőlegényében, Alex Rodriguezzel. Egy évre rá, Affleck feltette a nagy kérdést és 2022 júliusában egy Las Vegas-i esküvőn összekötötték az életüket. A rapid menyegzőt egy hónappal később egy hatalmas lagzival fejelték meg Affleck georgiai birtokán.

Az énekesnőt 14 éves ikrei, Max és Emme, akik Marc Anthonyval kötött házasságából születtek, valamint Affleck Jennifer Garnerrel közös gyermekei, a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel kísérték az oltárhoz.

Ajánljuk még