logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Felismeri még a Családi vakáció és Amerikai história x 71 éves színésznőjét? Al Pacino exe elárulta miért fordított hátat Hollywoodnak

| Szerző: hirado.hu
A színésznő olyan filmekben szerepelt, mint a Hair, A vágy villamosa, Családi vakáció, vagy épp az Amerikai história X.

Beverly D’Angelo idén karácsonykor olyan ételt főz, ami után a vendégek, köztük exe, Al Pacino, akivel öt évig alkottak egy párt, mind a tíz ujját megnyalja majd.

A 71 éves színésznő specialitása a prosciuttóba csomagolt pulyka, amit minden karácsonykor elkészít, és kapcsolatuk alatt Al Pacino állítólag a világ legfinomabb pulykájának nevezte.

„Megtisztítod, leszeded a bőrét, tepsibe teszed és kívül-belül alaposan belemasszírozod a páclevet, ami sóból, citromléből, citrom reszelt héjából, rozmaringból és pirospaprikából áll. Egy egész estét hagyod pihenni, majd másnap sütés előtt prosciuttó sonkával tekered körbe és mehet a sütőbe.”

Kapcsolódó tartalom

Az olasz származású színésznő imád a konyhában sürögni-forogni. Ami a színészi karrierjét illeti, elmondta, hogy 49 évesen, Al Pacinóval közös ikrei születésekor az anyaságot helyezte előtérbe és emiatt „sok klassz dologra mondott nemet”.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beverly D’Angelo (@officialbeverlydangelo) által megosztott bejegyzés

Az egykori sztárpár szakításuk után, 50-50 százalékban osztozott a gyerekek felügyeleti jogán, de Beverly tisztában volt vele, hogy néha háttérbe kell szorítania a karrierjét, hogy Pacino „megoszthassa a világgal tehetségét”.

„Ő egy briliáns művész, akinek szüksége van rá, és nekünk is szükségünk van arra, amit ő művészileg képvisel. Ez azt jelentette, hogy az ő időbeosztása miatt nem tudtam bizonyos filmszerepeket elvállalni, mert egyikünknek a gyerekekkel kellett maradnia. Édesanyám mindig azt mondta: Nem számít, ki mennyit ad egy családban, amíg az összeg 100 százalékra adódik.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beverly D’Angelo (@officialbeverlydangelo) által megosztott bejegyzés

A színésznőt, akit emberek milliói szerettek meg Chevy Chase oldalán a Vakáció-filmekben, legközelebb a Vérapó című karácsonyi horror-vígjátékban láthatunk majd.

Ajánljuk még