logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Súlyos égési sérülései után újra színpadra állt a műsorvezető

| Szerző: hirado.hu
A műsorvezető több műtéten esett át, miután autószerelés közben a begyulladt benzin több helyen harmadfokú égési sérüléseket okozott a testén és az arcán.

Jay Leno mindössze tizennégy nappal azután, hogy súlyosan megégett, színpadra állt a kaliforniai a Comedy & Magic klubban.

A műsorvezető a klub bejárata előtt kis híján nekiment Teslájával egy rendőrautónak.

 

Sokan vélték úgy, hogy talán még korai két héttel a balesete után standup műsort előadnia, de Leno minden kétkedő elvárásaira rácáfolt.

A műsorvezető évtizedek óta, minden vasárnap fellép a klubban, de a jegyeket soha ilyen hamar nem kapkodták még el.

A korábban a Tonight Show című ikonikus amerikai tévéműsort vezető Jay Lenót azután kellett kórházba szállítani, hogy szerelés közben lángra kapott az egyik veterán autója. Bár a sebei nagyon is komolyak, Leno már sokkal jobban van.

Kapcsolódó tartalom

Leno két műtéten is átesett a múlt héten, melyek során sebészi kimetszést és transzplantációs eljárással eltávolították az egészségtelen szöveteket a sebgyógyulás elősegítése és a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében. Dr. Peter Grossman elmondta, hogy Leno égési sérülései esetében egyes területeken “a bőr vastagságának nagy része megsérült”, ezért azokat a szöveteket
eltávolították.

A 72 éves Jay Leno gyűjti a veterán autókat. A műsorvezető 1976 óta szerepel képernyőn. Több mint húsz éven át vezette a The Tonight Show-t az NBC amerikai televíziónál.

Ajánljuk még