logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orrplasztikája ültette a sarokba, pedig egykor Hollywood csillaga volt

| Szerző: hirado.hu
Jennifer Grey mellett több színész is elcsábult egy újabb Piszkos táncra.

A 62 éves színésznő visszatér Baby Houseman szerepébe a régóta várt Dirty Dancing folytatásban. Grey egy friss interjúban ha lehet még tovább csigázta a rajongókat, ugyanis elárulta, hogy „több ismerős arc is feltűnik majd a filmben”, aminek jövő tavasszal kezdik a forgatását.

„Azt mondanám, hogy számíthatsz rá, hogy többen visszatérünk a Kellerman üdülőbe.”

A Lionsgate idén áprilisban erősítette meg a hírt, amiről már 2020 óta pletykálnak, hogy érkezik a 1987-es Dirty Dancing remake-je. A film az 1963 nyarán játszódott, a folytatás pedig az 1990-es években.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Wom Beauty (@thewombeauty) által megosztott bejegyzés

Jennifer az interjú során kitért a filmbeli szerelmét alakító Patrick Swayze-re is, aki 2009-ben 57 évesen hasnyálmirigyrákban hunyt el.

„Csak annyit mondok, hogy nem lehet pótolni senkit, aki már elment közölünk. Lehetetlen megismételni egy olyan személyt és egy olyan kémiát, ami olyan varázslatos volt, mint a miénk.”

Kapcsolódó tartalom

A Dirty Dancing után mindenki úgy gondolta, hogy Jennifer Grey csillaga tündöklő fényes pontként ragyog majd Hollywood mélykék egén, azonban karrierjét mondhatni teljesen derékba törte, amikor úgy döntött plasztikai műtétnek veti alá magát, és átszabatja orrát.

Jennifer Grey-ben is tudatosult, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy az 1987-es ikonikus filmje után két orrplasztikán is átesett,  az emberek azután nem ismerték fel.

„Egyik napról a másikra teljesen láthatatlanná váltam. A világ szemében már nem az voltam, mint annak előtte.”

Grey a tavasszal megjelent önéletrajzi könyvében mesélte el, hogy anyja és három plasztikai sebész bátorította az orrműtétre. Az orrplasztikának köszönhetően a színésznő megváltozott arca hatással volt karrierjére, nem vártak rá további álomszerepek.

Ajánljuk még