logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Remegve várják a megerősítést a Szívek szállodája rajongói

| Szerző: hirado.hu
Úgy hírlik, folytatást kaphat a kétezres évek egyik legnépszerűbb sorozata.

A hivatalos bejelentés még várat magára, de a Szívek szállodája főszereplője, Lorelai Gilmore-t alakító Lauren Graham célozgatásával a minap felcsigázta a rajongókat.

Az amerikai színésznő hét évadon át alakította a harmincas éveiben járó, egyedülálló anyát, aki lányával Roryval egy álmos, de festői connecticuti kisvárosban él.

Bár Lauren boldogan igent mondott volna a sorozat akkori folytatására, egyedül kevés volt ahhoz, hogy életben tartsa. Ez a vágya azonban úgy tűnik, most megvalósulhat.

A színésznő a NewBeauty-nak elárulta, hogy azt tervezi, hogy találkozik a Szívek szállodája alkotójával, Amy Sherman-Palladinóval, aki hat évad után hagyta ott a sorozatot férjével Dan Palladinóval együtt, egy szerződési vita miatt.

„Mindig szórakoztató kilátásokról gondolkodni és beszélgetni. Régebben inkább csak beszélgettünk róla, de most, hogy már megcsináltuk, tudjuk, hogy lehetséges”

– utalt Graham a Szívek szállodája 2016-ban felélesztett négyepizódos, a Szívek szállodája – Egy év az életünkből minisorozatra.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő korábban elárulta, hogy Lorelai továbbra is a kedvenc karaktere, akit valaha játszott, ezért boldogan eldobna mindent a kezéből és azonnal igent mondana a folytatásra.

Ajánljuk még