logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Látta már Diana lefegyverző szépségű unokahúgait? A legvonzóbb topmodelleket is lekörözik

| Szerző: hirado.hu
Lady Amelia és Lady Eliza bevették és leigázták a British Luxury Awards díjátadó vörösszőnyegét.

Diana hercegné 30 éves unokahúgai bárhol jelenjenek is meg, minden tekintetet magukra vonzzanak.

Lady Eliza egy elegáns, magas nyakú, félvállas, kivágott ruhát viselt az eseményre, amelyet egy pár pántos fekete szandállal kombinált, szőke fürtjeit pedig elegáns kontyba fogta, pont mit nővére, Lady Amelia.

Lady Amelia egy hosszú, fekete csillogós ruhát választott, amely stílusos kontrasztot alkotott húga választásával.

Lady Amelia és Lady Eliza mindössze 5 évesek voltak, amikor Diana hercegné tragikusan elhunyt. A nővérek korábban a Tatler magazinnak beszéltek arról, hogy gyermekként milyen különleges kapcsolat fűzte őket hozzá.

Kapcsolódó tartalom

„Mindig csak a nagynéniként ismertük őt. Mivel Dél-Afrikában nőttem fel, tényleg nagyon kevés fogalmam volt arról, hogy milyen jelentős szerepet töltött be a világban, amíg nem lettem sokkal idősebb”

– mesélte Eliza és hozzátette, hogy Diana hihetetlenül melegszívű volt, mindig igyekezett kapcsolatot teremteni vele és a testvérével.

Lady Amelia Spencer vőlegénye, Greg Mallett a magazinnak adott exkluzív interjúban elárulta, hogy négy hónap múlva egybekötik életüket. Az esküvő minden bizonnyal a 2023-as év társasági szezonjának fénypontja lesz, noha a kitűzött időpontnál többet eddig még nem árult el a pár, akik 12 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a Fokvárosi Egyetemen.

Ajánljuk még