logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hivatalos: emiatt hunyt el Amy Winehouse sógora

| Szerző: hirado.hu
A kivételes hangi adottságokkal megáldott néhai énekesnő férjének öccse 27 évesen hunyt el, a halottkémi jelentés most került nyilvánosságra.

Amy Winehouse egykori sógora, Freddy Civil heroin-túladagolásban halt meg tavaly. A hír most került nyilvánosságra, miután a halottkémi bíróság lezárta a vizsgálatot.

Lisa Barker patológus elmondta az esküdteknek, hogy Civilt 2021. április 26-án, arccal lefelé, alsóneműben találták meg egy leedsi szállodában, ahol egy barátjával, Dennis Lennonnal szállt meg. Civilt a helyszínen halottnak nyilvánították, a szervezetében halálos mennyiségű morfiumot találtak. A belső vizsgálat azt is megállapította, hogy a saját hányásától fulladt meg.

Kapcsolódó tartalom

Freddy nem sokkal a halála előtt megszökött Newton Lodge-ból, a wakefieldi Fieldhead kórház területén lévő mentális egészségügyi központból. Civilt 2018-ban utalták be a pszichiátriai intézményben, miután egy meg nem határozott bűncselekményt követően az orvosok paranoid skizofréniát diagnosztizáltak nála. Később kiderült, hogy a betegségre utaló tüneteket a kábítószer okozta.

Amy Winehouse (Fotó: MTI/EPA)

Amy Winehouse és a most 40 éves Blake Fielder-Civil 2007-2009-ig élt házasságban. A férfi köztudottan kábítószerfüggőséggel küzdött, és bevallotta, hogy ő vezette be a Rehab énekesnőjét a drogok világába. Winehouse-nak a szakításuk után sikerült leszoknia a kemény drogokról, de 2011-ben, 27 évesen alkoholmérgezésben meghalt.

Ajánljuk még