logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Daniel Craig egy estére újra a szívdöglesztő James Bond volt

| Szerző: hirado.hu
Daniel Craigre egy szavunk sem lehet, szokásos elegáns szmokingjában vette le a lábukról a nőket az idén hatvanadik évfordulóját ünneplő James Bond-filmek paritján, azonban a Marvel Carter ügynökét alakító Hayley Atwell volt az, aki a legtöbb bókot zsebelte be mélyen dekoltált, áttetsző estélyijében.

60 évvel ezelőtt, 1962-ben mutatták be a Dr. No című James Bond-filmet, amelyben Sean Connery elsőként bújhatott a szuperkém szerepébe.

Az évforduló alkalmából szervezett fényűző partin természetesen a legutóbbi James Bond, Daniel Craig is, aki öt filmben játszotta el a titkosügynököt, tiszteletét tette. A 007-es szokásosan elegáns, fekete öltönyben és csokornyakkendőben érkezett, de Craig esetében ennyi is pont elég, ahhoz, hogy nők vágyakozó tekintete kísérje minden mozdulatát.

Az est legfényűzőbb személye azonban kétség kívül Hayley Atwell volt, akit számtalan Marvel produkcióban láthattunk már, mint Peggy Carter ügynök.

A gyönyörű színésznő egy jégkék, áttetsző anyagból készült ruhában mutatta meg magát. A derekát körbe ölelő arany fűző csodálatosan kiemelte formás alakját, és látványos keretet adott mély dekoltázsának.

Daniel Craig nemrég bevallotta, hogy utálta a reflektorfényt, amibe csöppent a 2006-os James Bond-film után, és a mai napig idegen számára a túlzott hírnév, ami a 007-es megformálásával járt.

Kapcsolódó tartalom

A színész a 2021-es No Time To Die című filmmel búcsúzott a szereptől, a következő 007-es szerepére pedig Henry Cavill, Regé Jean-Page és Tom Hardy a fő esélyesek.

Ajánljuk még