logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyászol a család, újabb csapás érte Armie Hammert

| Szerző: hirado.hu
Hatvanhét éves korában, a rákkal vívott hosszas küzdelemben meghalt Michael Armand Hammer.

A család képviselője kedden erősítette meg a hírt a People-nek: „Michael Hammer hosszú, kemény küzdelem után elhunyt, és most békében nyugszik”.

Michael Hammer leginkább az Occidental Petroleumhoz fűződő kapcsolatáról volt ismert, amelyet néhai nagyapja, az iparmágnás Armand Hammer alapított.

Az üzletember 1985-ben vette feleségül Dru Ann Mobley-t, házasságukból két gyermekük született, a 36 éves Armie és a 34 éves Viktor. Michael és Dru 27 év után, 2012-en váltak el.

Kapcsolódó tartalom

Michael nővére, Casey Hammer szerint az üzletemberre maradt nagyapjuk 40 millió dolláros vagyonának nagy része, de az egyelőre nem tisztázott, hogy ebből a pénzből mennyi jut a család kegyeiből kiesett Armie-nak.

Armie Hammer az utóbbi két évben nem remek alakításaival írta be magát a bulvár lapok hasábjai közé, sokkal inkább az egyre hajmeresztőbb szexuális visszaélésekkel, amikkel „támadni” kezdték őt korábbi partnerei.

Fotó: Instagram/@armiehammer

A döbbenetes vádak között erőszak, kannibalizmus, megalázás és lelki terror is szerepelt. Több hölgy is felszólalt a színész ellen, de a rágalmakat Armie mindvégig tagadta.

A 35 éves sztár a Kajmán-szigeteken húzta meg magát, végül 2021. május végén elhatározta, hogy orvosi segítséget kér problémái miatt. Armie Hammer ügyében jelenleg is rendőrségi nyomozás zajlik.

Ajánljuk még