logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sógornője közölte a hírt: 47 évesen elhunyt a sorozatsztár

| Szerző: hirado.hu
A fiatal színésznő tavaly jelentette be közösségi oldalán, hogy súlyos betegséggel küzd.

Elhunyt Nicki Aycox színésznő, aki Meg Masters szerepét játszotta az Odaát című sorozatban. A színésznő sógornője, Susan Raab Ceklosky egy Facebook-bejegyzésben erősítette meg a színésznő halálát.

„Gyönyörű, okos, vad, hihetetlenül tehetséges és szerető sógornőm, Nicki Aycox Raab tegnap elhunyt. Harcos volt, és mindenki, aki ismerte, szerette őt.”

Nicki Aycox 2021 márciusában egy Instagram-posztban jelentette be, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála.

„Nagyon lebetegedtem, azt hittem, hogy Covid. Nos, tévedtem és a dolgok elfajultak. A kórházban kötöttem ki. A diagnózis: leukémia”

– osztotta meg a sorozatsztár egy kórházi fotó mellé, amin kopaszra nyírt hajjal mosolyog a kamerába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicki Aycox (@cashewsandolives) által megosztott bejegyzés

Nicky halálhíre lesújtotta szakmabeli barátait. Eric Kripke, az Odaát és a The Boys készítője Twitteren búcsúzott a színésznőtől: „Lesújtott Nicky halálának a híre. Túl fiatalon ment el közölünk. Tehetsége azonban örökké velünk marad a képernyőkön.”

Kapcsolódó tartalom

Aycox 1975. május 26-án született az oklahomai Hennessey-ben. Egyik legismertebb szerepe az Odaátban volt, 2006 és 2008 között alakította Meg Masterst. Számtalan sorozatban láthattuk, többek között a Gyilkos elmékben, az X-aktákban, az Esküdt ellenségekben, a Miami helyszínelőkben vagy a Döglött aktákban.

Ajánljuk még