logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fotó készült a műsorvezetőről súlyos égési sérülései után

| Szerző: hirado.hu
A műsorvezető több műtéten esett át, miután autószerelés közben a begyulladt benzin több helyen harmadfokú égési sérüléseket okozott a testén és az arcán.

Jay Leno tíz nappal a begyulladt benzin okozta súlyos égési sérülései után hazamehetett a kórházból.

A korábban a Tonight Show című ikonikus amerikai tévéműsort vezető Jay Lenót azután kellett kórházba szállítani, hogy szerelés közben lángra kapott az egyik veterán autója. Bár a sebei nagyon is komolyak, Leno már sokkal jobban van, a hétfőn megosztott fotón, a Grossman Burn Centerben mosolyogva pózolt a kórházi dolgozókkal.

“Jay Leno komikust ma kiengedték a Grossman Burn Centerből. Az intézményben töltött 10 napos tartózkodás után Jay a Grossman Ambuláns Égési Klinikán kap utókezelést az arcán, a mellkasán és a kezén keletkezett égési sérülések miatt, amelyeket a garázsában keletkezett tűz során szerzett. Jay szeretné, ha mindenki tudná, mennyire hálás az ellátásért, amit kapott és a jókívánságokért. Alig várja, hogy a hálaadást a családjával és a barátaival tölthesse, és mindenkinek csodálatos ünnepeket kíván”

– osztották meg az orvosok a People magazinnak eljuttatott közleményükben.

A műsorvezető orvosa, Dr. Peter Grossman hozzátette:“Elégedett vagyok Jay fejlődésével, és optimista vagyok, teljesen fel fog épülni”.

Leno két műtéten is átesett a múlt héten, melyek során sebészi kimetszést és transzplantációs eljárással eltávolították az egészségtelen szöveteket a sebgyógyulás elősegítése és a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében. Grossman elmondta, hogy Leno égési sérülései esetében egyes területeken “a bőr vastagságának nagy része megsérült”, ezért azokat a szöveteket eltávolították.

A 72 éves Jay Leno gyűjti a veterán autókat. A műsorvezető 1976 óta szerepel képernyőn. Több mint húsz éven át vezette a The Tonight Show-t az NBC amerikai televíziónál.

Ajánljuk még