logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszületett a Tökéletes hang sztárjának első gyermeke

| Szerző: hirado.hu
Rebel Wilson anyai örömök elé néz, miután évekig küzdött termékenységi problémákkal.

A színésznő fogyásától volt hangos a sajtó az elmúlt években. Wilson elárulta, hogy komoly tervei voltak a súlyvesztéssel, régi vágya, volt hogy anya lessen, ez inspirálta több tíz kilós fogyását.

A Tökéletes hang sztárja, hétfőn Instagram oldalán jelentette be, hogy megszületett első gyermeke, akit egy béranya hozott a világra. A rózsaszín rugdalózóból már egyértelmű volt, hogy kislánya született a színésznőnek, aki azt is elárulta, hogy a Royce Lillian nevet választotta.

„Le sem tudom írni a szeretetet, amit iránta érzek, ő egy gyönyörű csoda. Örökké hálás leszek mindenkinek, aki mellettem állt és köszönöm a csodálatos béranyának, aki segített nekem saját családot alapítani.”

Kapcsolódó tartalom

A 42 éves hollywoodi színésznő 2020 elején döntött úgy, hogy teljesen átalakítja az életmódját. Rendszeres fitneszedzéseinek és szigorú fehérjetartalmú diétájának köszönhetően elképesztő súlyfeleslegtől szabadult meg. A drasztikus fogyásra egy termékenységi vizsgálatot végző orvos kedvesnek nem nevezhető megjegyzése sarkallta.

A színésznő később rájött, hogy teljes mértékben igaza volt az orvosnak. Rebel hatalmas súlyfelesleget cipelt magával. Leendő gyermekére gondolt és ez adta meg a kezdő löketet, hogy összeszedje magát és lefogyjon.

Ajánljuk még