logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sylvester Stallone tragikus hibát vétett, ami kis híján mindent tönkretett

| Szerző: hirado.hu
A színész először adott interjút "majdnem" válása óta.

Ismét szent a béke Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin között, azok után, hogy a színész viselkedése a válás közelébe sodorta házasságukat. Flavin augusztus 19-én nyújtotta be 25 év után a válási papírokat, melyekben azt állította, hogy férje szándékosan elherdálta vagyonukat, amit Stalonne egyébként tagadott.

Stallone most először nyilatkozott a valódi okról, melyről bár ködösen fogalmazott, azt azonban elárulta a hibáztatható fél egyértelműen ő volt.

“Néha a munkát a családom elé helyezem, és ez egy tragikus hiba, ami nem fog még egyszer előfordulni”

– nyilatkozta a “Rocky” sztárja a The Hollywood Reporternek.

Sly különösen szerencsésnek érzi magát, hogy meg tudta beszélni a dolgokat Jenniferrel, de azzal ő is tisztában van, hogy ehhez kellett az, hogyan családja megértse az élet gyarlóságait és törékenységét, és azt, hogy milyen ritka egy igazán jó kapcsolat.

Bár nyilvános eseményen még nem mutatkozott békülése után a sztárpár, már látták őket Manhattanben sétálgatni, és látszólag kifejezetten örültek a paparazzók társaságának, akik kedvéért egymáshoz bújva mosolyogtak a kameráknak.

Kapcsolódó tartalom

A 76 éves Sly és 54 éves felesége 1997-ben házasodott össze, és három gyermekük született: a 25 éves Sophia, a 24 éves Sistine és a 20 éves Scarlet. Bár a lányok sokszor feltűnnek apjuk oldalán egy-egy premieren, sokat nem tudni róluk, éppen ezért lehet hiánypótló a sztárcsemetéket bemutató reality sorozat, melyet a család új, 35 millió dolláros Palm Beach-i birtokán és környékén forgatnak már hónapok óta, és a Paramount Pluson debütál majd.

Ajánljuk még