logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hivatalos: ő most a világ legszexibb férfija

„Anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd” – mondta az Amerikai kapitányt alakító Chris Evans miután a világ legszexibb férfijének választotta idén az amerikai People magazin. A hírt a lap Stephen Colbert éjszakai tévéműsorában jelentette be.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd” – mondta a színész a lap pénteken standokra kerülő számában.

Egy évvel korábban szintén egy „bosszúálló”, a Hangyát megformáló Paul Rudd lett a világ legszexibb férfija a People szerint. Korábban pedig a széria másik sztárja, a Thor bőrébe bújó Chris Hemsworth volt az első a Bosszúállók stábjából, akinek odaítélték a titulust. A magazin először 1985-ben nevezte meg, hogy szerinte ki a legszexibb férfi a világon; akkor Mel Gibsonra esett a választás.

A 41 éves Evans első filmszerepeit a 2000-es évek elején kapta, majd 2005-ben és 2007-ben két filmben is már szuperhőst alakított; ő volt Johnny Storm, vagyis a Fantasztikus Négyes Fáklyája, de az igazi nagy áttörést az hozta neki, amikor magára öltötte Amerika kapitány sávos-csillagos jelmezét. Csaknem egy évtizeden át, 10 filmben alakította ő a karaktert, melynek a Bosszúállók: Végjátékban mondott búcsút.

Amerika kapitányt követően ő lett Buzz Lightyear hangja a Lightyear című animációs film eredeti változatában. A People magazinnak azt mondta, pályafutása legnagyobb eredményének jelenleg azt tekinti, hogy mostanra sikerült olyan biztonságot teremtenie magának, hogy már „nem kell padlóig nyomnia a gázt”.

A People magazinnak nyilatkozva arról is beszélt, hogy szeretne megnősülni és családot alapítani, viszont a magánéletét nem szeretné kiteregetni. „Bizonyos dolgokat az ember szeretne megtartani magának, a családjának és a barátainak” – fogalmazott Evans.

A legszexibb férfi címről azt mondta, hogy ez olyasmi, amire akkor is emlékezni fog, amikor már öreg és ráncos lesz, és szerencsésnek érzi magát.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még