logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hoppon maradt az ügyvédnő, Johnny Depp máris továbblépett

| Szerző: hirado.hu
A filmsztár barátai szerint a kapcsolat sosem volt komoly, kifulladt Depp és ügyvédje románca.

Alig telt el egy hónap azóta, hogy kiderült, Johnny Depp Joelle Rich ügyvédnővel randizik, aki a The Sun elleni brit rágalmazási perében képviselte őt, mégis úgy tűnik, hogy a románc mostanra egyszerűen kifulladt.

A szerelmesek igyekeztek diszkréten kezelni a kapcsolatukat, ezért többnyire hotelekben találkozgattak románcuk korai szakaszában. Mivel kapcsolatuk lelepleződött az ügyvédnő nem akart többé bujkálni, és örömmel vetette volna bele magát egy komoly kapcsolatba, talán emiatt találgatja most mindenki, valóban csak egy nyári kaland volt-e a viszony.

Az ügyvédnő a minap egyedül érkezett gy rokona ibizai esküvőjére, mely többekben is felvetette a kérdést, egy párt alkotnak-e még A Karib-tenger kalózai sztárjával.

Depp egy közeli barátja szerint a viszony sosem volt komoly, és mára már csak a múlt:

“Még mindig együtt lennének? Itt nem egy normális párról van szó. Ez nem egy nagy, stabil, elkötelezett szerelem, és nem vagyok benne biztos, hogy valaha is az volt. Ez sosem volt komoly dolog, és kifejezetten exkluzív sem”

– nyilatkozta a Dailymailnek a bennfentes ismerős.

Kapcsolódó tartalom

Úgy tűnik beigazolódott, hogy Joelle lesz az, aki két szék között a padlóra esik, hiszen a filmsztár miatt előző kapcsolatának is véget vetett. A csinos, két gyermekes ügyvédnő úgy tudni még házas volt, amikor a színésszel találkozott, de mostanra elhagyta férjét Johnnyért. Úgy tudni, hogy a válás továbbra is terítéken van.

Az 59 éves Depp mindeközben látszólag a szinglik nagyvilági életét éli, nemrégiben fejezte be új filmje, a La Favorite forgatását Franciaországban, jelenleg pedig zenei karrierjére fókuszál, a gitáros Jeff Beckkel turnézik az Államokban.

Ajánljuk még