logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Váratlan fordulatot vett Matthew Perry és Cameron Diaz vakrandija

| Szerző: hirado.hu
A két hollywoodi filmsztár randevúja kellemetlen véget ért.

A Jóbarátok sztárjának memoárja, a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing az utóbbi napokban több vezető hírrel is szolgált, többek között bepillantást engedett alkohol és kábítószerproblémákkal teli éveibe és szerelmi életébe is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés

Matthew Perry könyvében fedte fel azt a roppant kellemetlen randiját, amelyen barátai Cameron Diazzal próbálták összehozni. Az eset 2007-ben történt, nem sokkal azután, hogy a színésznő szakított Justin Timberlake-kel.

„Egy vakrandi volt és Cameron azonnal lefagyott, amikor meglátott. Láttam rajta, hogy egyáltalán nem érdeklem őt. Lehet ezért vágott arcon” – írta könyvében a színész, aki tisztázta, hogy a pofon a puszta véletlennek köszönhetően csattant el.

Kapcsolódó tartalom

„Mondtam valami szellemeset, ő pedig nevetett rajta és vállon akart veregetni, de eltévesztette és a keze az arcomon csattant. Hirtelen csak annyi szaladt ki a számon, hogy »te most szórakozol velem?«”

A találkozásból nem lett második randevú, ellenben egy vicces anekdota született arról az estéről, amikor a Charlie angyalai sztárja felpofozta Matthew Perryt.

Ajánljuk még