logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megérkezett az év legjobban várt karácsonyi filmjének előzetese

| Szerző: hirado.hu
A karácsonyi manók idén hamarabb hozták az ajándékot, itt a Télapu első trailere.

Sorozat formájában keltették életre a közel harminc évvel ezelőtti, 1994-es Télaput. A főszerepet ezúttal is Tim Allen alakítja, aki három filmben formálta már meg Scott Calvint, és aki egykor kisfia kérésére felvette a tetőről lecsúszó Télapó kabátját, s mit sem sejtve a záradékról, átvette a helyét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Disney+ (@disneyplus) által megosztott bejegyzés

Tim Allen mellett további „öreg motorosokat” is köszönthetünk a sorozatban, Elizabeth Mitchellt, mint Carol Calvint, vagyis Télanyut, valamint David Krumholtzot, Bernardot, a manót.

A frissen megjelent előzetes azonban tartogatott egy nagy meglepetés visszatérőt is a rajongók számára. Ő nem más, mint Eric Lloyd, aki nyolcévesen alakította az imádnivaló Charlie Calvint.

A történet szerint Scott rájön, hogyan vonulhat vissza télapui kötelességeitől, hogy családjával új életet kezdjenek a való világban. A dolgok azonban hamar félresiklanak, mivel a helyettese gyorsan tönkreteszi a karácsonyi hangulatot.

Kapcsolódó tartalom

A Télaput 1994-ben mutatták be, és világszerte több mint 189 millió dollárt, az Egyesült Államokban pedig több mint 144 millió dollárt hozott. Az első filmet további két sikeres folytatás követte, a 2002-es Télapu 2 – Veszélyben a karácsony, majd 2006-ban a Télapu 3: A szánbitorló.

Az új Télapu-sorozat első két epizódja november 16-án debütál a Disney Pluson.

Ajánljuk még