logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Súlyos beteg Katy Perry? Aggódnak a koncerten történt ijesztő eset miatt

| Szerző: hirado.hu
Különös dolgot vettek észre a rajongók az énekesnő koncertje közben.

Las Vegasban adott koncertet a napokban Katy Perry, azonban előadása közben furcsa jelenségre figyeltek fel a rajongók. A 38 éves énekesnő a közönséggel szemben állt, miközben úgy tűnt, jobb szemét nem tudja irányítani, folyamatosan lecsukódik. A történteket egy rajongója videóra is vette.

A videó szélsebesen terjed az interneten, már több mint 19 millió megtekintést kapott, mióta felkerült a TikTok-ra.

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY🍄 ♬ sonido original – Katy Perry TV

A felvételen látni, ahogy Perry a közönség felé néz, közben a jobb szemhéja folyamatosan lecsukódik, hiába próbálta nyitva tartani. Először a kezével akarta visszaemelni a szemhéját a helyére, sikertelenül, szeme ismét becsukódott, majd a halántékához tette a kezét, ami látszólag segített. Amikor végre úgy tűnt, hogy szemhéja ismét rendesen funkcionál, Perry folytatta a műsort.

Rajongói egyből különböző teóriákat kezdtek el gyártani, hogy mi lehet Katy Perry szemével, néhányan nem tudták nem észrevenni a tüneti hasonlóságot Katy Perry és Justin Bieber között, akinek a Ramsay Hunt-szindróma miatt teljesen lebénult arca jobb oldala.

Kapcsolódó tartalom

„Szerettem volna, ha tőlem halljátok, hogy mi történt. Az orvosok egy úgynevezett Ramsay Hunt-szindrómával diagnosztizáltak, amit egy vírus okoz. Ez a vírus megtámadja a fülemben és az arcomban lévő idegeket, tulajdonképpen ezért nézek most ki így” – nyilatkozta még júniusban a 28 éves popsztár egészségügyi állapota kapcsán.

Hivatalos nyilatkozat még nem érkezett Katy Perrytől.

Ajánljuk még