logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Anne Hathaway elárulta, ki volt Az ördög Pradát visel igazi főgonosza

| Szerző: hirado.hu
A 39 éves színésznő olyanok mellett játszott a klasszikus filmben, mint Meryl Streep, Emily Blunt és Adrian Grenier.

Az ördög Pradát visel, a 2000-es évek egyik legnépszerűbb romantikus vígjátéka volt, a nézők pedig egyöntetűen a merev és kimért Miranda Priestlyt tartották a történet abszolút negatív karakterének. Azonban volt egy kis rajongói réteg, akik úgy gondolták, hogy az igazi főgonosz a sztoriban nem más, mint Nate, Andrea kedvese.

Egyre többen és többen értettek egyet a véleménnyel, a kis csoport pedig végül globálisra nőtte ki magát, így Anne Hathaway, a film főszereplője sem mehetett el szó nélkül az elmélet mellett.

Kapcsolódó tartalom

Anne a Watch What Happens Live with Victoria Beckham című műsorban árulta el, hogy mit gondol arról a rajongói teóriáról, miszerint Nate volt a film igazi főgonosza.

„Szerintem Nate és Andrea is nagyon fiatalok voltak, és még csak akkor fedezték fel az életet. Nate úgy viselkedett, mint egy kölyök, de én is pont így viselkedtem a húszas éveimben. Remélhetőleg már kinőttem belőle, de ezzel szerintem mindannyian így vagyunk. Nem szeretném, hogy a húszas éveim legrosszabb pillanatai határoznák meg az életemet. Szóval nem, nem tartom Nate-et a film főgonoszának.”

Ajánljuk még