logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Színésztársai gyászolják az autóbalesetben elhunyt legendás csillagot

| Szerző: hirado.hu
A 67 éves Leslie Jordan a Call Me Kat című sorozat forgatásra tartott Hollywoodban, amikor vezetés közben rosszul lett, és autójával egy épület falának csapódott.

Leslie halála után a Call Me Kat sztárjai, Mayim Bialik és Cheyenne Jackson is a közösségi médiában tisztelegtek a színész előtt.

„Nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék azt a veszteséget, amit Call Me Kat családként átélünk. Leslie Jordan nagyobb volt mindannyiunknál. Egy déli úriember volt: gyengéd, bölcs, pajkos és vicces. Egy férfi, aki azért élt, hogy megnevettesse az embereket”

– írta Mayim az Instagramon.

A sorozat másik sztárja Cheyenne Jackson szintén megindító sorokkal búcsúzott barátjától, mentorától és kollégájától:

„A szívem ma kettétört. Ő volt a mentorom, a testvérem és a nem hivatalos komédiaedzőm. Profi volt, lelkes, lehengerlően tehetséges és hihetetlenül kedves. Hiányozni fogsz mindannyiunknak.”

Kapcsolódó tartalom

Leslie Jordan jó pár sorozatban – American Horror Story, The Cool Kids, The Help– és tévéműsorban szerepelt karrierje során. A legismertebb szerepe a Will & Grace című sorozatban volt, Beverley Leslie karakterét játszotta. Az alakításáért 2006-ban Emmy-díjat kapott.

A rajongók fiatalabb generációja előtt humoros Instagram-bejegyzések sorozatával vált híressé a karanténban töltött mindennapi életéről. Több mint 5,8 millió követőt gyűjtött össze az Instagramon.

Ajánljuk még