logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brendan Fraser a vörös szőnyegen mutatta meg csinos barátnőjét

| Szerző: hirado.hu
A színész és kedvese, Jeanne Moore stílusos párhoz illően a ruháikat is egymáshoz igazították.

Brendan Frasert egykoron nők millió bálványozták Az őserdő hőse és A múmia-filmek után, sármja azonban az idővel jócskán megkopott. Karrierje egy időre parkoló pályára került, de idén csillaga ismét feltűnt Hollywood kéklő egén a The Whale, azaz A bálna című filmben nyújtott lehengerlő alakítása után.

A színész jelenleg sorra járja a városokat, hogy népszerűsítse A bálnát, a Montclair Filmfesztiválra pedig elkísérte bájos barátnője, Jeanne Moore, aki sminkmesterként dolgozik.

A színész a 270 kilós angoltanárt, Charlie-t alakítja, aki családja és szerelme elvesztése után bánatevésbe kezd, majd betegesen elhízik. Frasert műprotézisekkel és rengeteg sminkkel maszkírozták szinte teljesen felismerhetetlenné, a forgatás napjain a színész csaknem hat órát töltött a sminkes székben.

Kapcsolódó tartalom

A bálna című színdarab óriási siker volt 2012-ben, mely történet 2013-ban elnyerte a Drama Desk Special Award díjat is. A filmadaptációt, amely ősszel debütált a Velencei Filmfesztiválon, Darren Aronofsky rendezte, aki a Fekete Hattyút is.

Ajánljuk még