logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Katasztrofálisan sikerült a Vészhelyzet főszereplőjének lánykérése

| Szerző: hirado.hu
A sármos színész mindent aprólékosan megtervezett, mégsem úgy sült el a dolog, ahogyan szerette volna.

Persze álmai hölgyének, Amal Clooney-nak a keze végül az övé lett, így mondhatjuk, hogy a terve sikerrel végződött, de a lánykérés kapcsán nem ment minden úgy, mint a karikacsapás.

George Clooney a minap Drew Barrymore beszélgetős műsorában árulta el, hogy szó szerint katasztrofálisan sült el az eljegyzés.

„Megterveztem mindent, a legapróbb részletig. A gyűrű egy kis fiókba volt elrejtve, vacsorát főztem. Tudtam, hogy ő kell nekem, pedig csak hat hónapja jártunk.”

Kapcsolódó tartalom

A lánykérés akkor csúszott félre, amikor Amal megtalálta a 7 karátos gyémántgyűrűt, amiről első pillantásra azt hitte, hogy George valamelyik volt barátnőjéhez tartozik.

„Legalább 20 percig győzködtem, mire elhitte, hogy azt a gyűrűt neki vettem és komolyak a szándékaim. A világ legszerencsésebb férfija vagyok, mert Amal végül igent mondott.”

George Clooney és felesége, Amal Clooney a Clooney Alapítvány első Justice Albie Awards átadóján. EPA/PETER FOLEY

A pár mindössze öt hónappal a kaotikus lánykérés után kötötte össze az életét a legközelebbi barátaik és családtagjaik előtt, egy pazar olaszországi ceremónia keretében.

Clooney-ék, akik nemrég ünnepelték nyolcéves házassági évfordulójukat, közösen nevelik 5 éves ikreiket, Ellát és Alexandert.

Ajánljuk még