logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kirabolták Lana Del Rey-t, még az autóját is megrongálták

| Szerző: hirado.hu
Ellopták Lana Del Rey laptopját, amin félig kész könyve, és kilencedik stúdióalbuma is rajta volt. Az énekesnő Instagram-oldalán számolt be a történtekről. Rajongóit arra kérte, hogy ne hallgassák meg a kiszivárgott albumot, aminek a kiadása továbbra is tervben van.

Feltörték Lana Del Rey autóját, és ellopták a táskáját, az új albumát tartalmazó laptopjával együtt. Az énekesnő arra kérte rajongóit, hogy ne hallgassák meg a kiszivárgott zenét – írja a Page Six.

Az énekesnő videós üzenetben mesélte el, hogy néhány hónappal ezelőtt leparkolt egy percre a Los Angeles-i Melrose Place-en, a hátizsákját pedig az autóban hagyta. Mire visszaért, valaki betörte az ablakokat, és ellopta a táskáját.

Kapcsolódó tartalom

A hátizsákban több értékes tárgy is volt, köztük az énekesnő laptopja, amin egy kétszáz oldalas kézirat is volt.

„Távolról kellett törölnöm a számítógépet, amin a Simon & Schuster számára írt kétszáz oldalas könyvem is rajta volt, amiről nem készítettem biztonsági mentést”

– mondta.

Lana Del Rey elmondta, hogy a kilencedik stúdióalbuma is fel volt töltve az ellopott laptopra. „Szeretném elmondani, hogy a történtek ellenére magabiztosnak érzem magam a lemezzel kapcsolatban. Továbbra is szeretnék kitartani, és a lehető legjobb lemezt elkészíteni” – mondta.

A hátizsákban egy merevlemez és egy kamera is volt, ami lehető legjobb lemezt elkészíteni volt teli. Az énekesnő arra kérte rajongóit, hogy ne törődjenek a kiszivárgó anyagokkal, beleértve a zenéket és a személyes felvételeket is.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Lana del Rey amerikai énekesnő (Fotó: MTI/EPA/Fernando Bizerra Jr.)

Ajánljuk még