logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kanye West nem fékezi az ügyvédjét, amíg ezt meg nem kapja Kim Kardashiantól

| Szerző: hirado.hu
Pénzügyeikben igen, gyermekeik oktatásán már annál kevésbé tudnak megegyezni, ami tovább fokozza a viszályt az egykori szárpár között.

Kim Kardashian és ex-férje, Kanye West kerülték egymást lányuk North legutóbbi kosárlabda-mérkőzésén. Külön érkeztek a los angeles-i eseményre, és látszólag az egész meccs alatt egy pillanatilag sem törődtek egymással – írja a PaigeSix.

Kapcsolódó tartalom

Egy forrás nemrég azt mondta a TMZ-nek, hogy Kardashian volt férje legutóbbi internetes botránya óta teljesen elhatárolódott tőle.

Több hete nem kommunikálnak már egymással, sőt a gyerekek időbeosztásával kapcsolatos dolgokat is asszisztenseken keresztül hangolják össze” – mondta egy forrás. „Elege van a férfi összeesküvés-elméleteiből, zaklatásából és gyűlölködéséből.”


Korábban ez nem volt így, hiszen mindig is azt nyilatkozták, hogy 2021-es szakításuk ellenére sikeresen működnek együtt szülőként még azután is, hogy West nyilvánosan támadta Kim volt barátját, a komikus Pete Davidsont. A szépségguru azonban nem tudja tovább elviselni volt férje kirohanásait.

Míg az egykori pár válásuk kezdetén megegyezett abban, hogyan osszák fel a több milliárd dolláros birodalmukat, négy gyermekük felügyeletének kérdése kapcsán azóta se tudtak közös nevezőre jutni. West egy interjúban kijelentette, hogy egy valamiből biztos nem enged, az pedig a gyermekei oktatása.

A rapper és a valóságshow-sztár hónapok óta viszálykodnak azon, hogy hova járassák a gyerekeiket iskolába. A rapper azt javasolta, hogy a gyerekek megosztva járjanak a magániskolájukba és az ő Donda Akadémiájára.

Kardashian azonban vonakodik attól, hogy gyermekeiket West titokzatos iskolájába küldjék, ami egyelőre nem egy hivatalos oktatási intézmény.

Válásuk sem zajlik zökkenőmentesen, azonban most úgy tűnik, Kanye West végre készen áll arra, hogy jogi úton rendezze válását feleségével, Kim Kardashiannal, miután felbérelte Hollywood egyik legbefolyásosabb ügyvédjét.

Kapcsolódó tartalom

A Page Six által megszerzett bírósági dokumentumok szerint West „közzétételi nyilatkozatot” nyújtott be, amit általában akkor nyújtanak be, amikor egy válási ügy a megegyezés küszöbén áll.

Ajánljuk még