logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mindig is szerelmes volt egymásba a Harry Potter-filmek két főszereplője

| Szerző: hirado.hu
Megjelent Tom Felton memoárja, a „Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard” című könyv, melyből újabb részletek derültek ki az Emma Watsonnal való kapcsolatáról.

Tom Felton titokban mindig is szerelmes volt Emma Watsonba – derült ki nemrég megjelent könyvéből, a Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard-ból, melynek megírására a színésznő biztatta barátját – írja a PaigeSix.

A Harry Potter filmek sztárja, aki gonosz Draco Malfoyt alakított, úgy fogalmazott memoárjában, hogy ők ketten „egyértelműen szerelmesek voltak egymásba, azonban soha semmi nem történt közöttük, mivel a fellángolások „különböző időpontokban” történtek.

A 35 éves színész felidézte, hogy egyszer a forgatáson az egyik fodrász azt mondta neki, hogy Watson belezúgott. „Ő 12, én 15 éves voltam”– írja. „Akkor épp volt barátnőm, és egyébként is minden ilyen jellegű beszélgetést el kellett utasítanom. Elnevettem magam rajta. Valójában nem hiszem, hogy tényleg elhittem.”

Tom Felton könyvében meghatóan fogalmaz színésztársáról. Felton elárulta, hogy a Harry Potter forgatásán felnövő Watson tapasztalatai az egyik oka annak, hogy olyan nagyra becsüli a színésznőt, hiszen még csak kilencéves volt, amikor elkezdte játszani az okos kis Hermoine Granger szerepét.

Kapcsolódó tartalom

Soha nem volt még filmforgatáson, és a főszereplő gyerekszínészek közül ő volt az egyetlen lány”  – jegyzi meg. „Mindig is fiús humor vette körül – ostoba tréfák és pubertáskor előtti legénykedés… nem lehetett könnyű… Sok szempontból felnőttként kezelték, már a szereposztás napjától kezdve.”

Felton felidézi, hogy a „Harry Potter és az azkabani fogoly” forgatása alatt olyan pletykák kezdtek terjedni, hogy ők ketten egy párt alkotnak. „Tagadtam, hogy ilyen értelemben kedvelem őt” – írja, azonban az igazság más volt. Az akkori barátnője is kérdőre vonta Feltont a Watson iránti érzéseiről.

Emlékszem, hogy azt a jól ismert régi mondatot használtam: „Úgy szeretem őt, mintha a testvérem lenne. De ennél többről volt szó. Nem hiszem, hogy valaha is szerelmes voltam Emmába, de szerettem és csodáltam őt, mint embert, olyan módon, amit soha nem tudnék megmagyarázni.”

Ajánljuk még