logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Forradalmi ötletének hála, mindenki ezzel a brit sráccal szeretne randizni

| Szerző: hirado.hu
A huszonéves brit Ed Chapman még soha életében nem volt egy randin sem, sőt még párkapcsolatban sem volt. Utolsó elkeseredésem furcsa módját választotta a társkeresésnek, órásplakáton hirdette, hogy barátnőt keres.

A 23 éves leedsi Ed Chapman egész életében szingli volt, annak ellenére, hogy évekig próbálkozott a szerelem megtalálásának szokásos módjaival. Szórakozóhelyekre járt, sőt próbálkozott a társkereső oldalakon is, ennek ellenére még csak egy randi sem jött össze – olvasható a Metro cikkében.

Utolsó elkeseredésében úgy döntött, egy új, szokatlan módszerrel próbálkozik. Egy forgalmas autóút mellett kirakott óriásplakáton keresett magának randipartnert.

Forradalmi ötlete végül sikeresen bizonyult, mivel állítása szerint rengetegen jelentkeztek, 18-tól, 48 éves korig: nem győz válogatni, és válaszolgatni a lányok megkeresésére.

Chapman hozzáteszi, általában nem szereti túl komolyan venni az életet, ezért is hajlamos olyan őrültségekre, mint egy óriásplakátos párkeresés. Most azonban nagyon izgatott és ideges, mert úgy tűnik életében először tényleg randizni fog, ugyanis minigolfozni fog az egyik lánnyal.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még