logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az Oscar-díjas színésznő 48 évesen ikrekkel várandós

| Szerző: hirado.hu
Hilary Swank egy talkshow-ban jelentette be a nagy hírt, amit most már kollégái előtt sem tudott volna tovább titkolni.

 

A Millió dolláros bébi sztárja, a 48 éves Hilary Swank szerdán mindenkit meglepett a bejelentéssel, miszerint gyermeket vár, ráadásul ikreket. A színésznő szerdán a Good Morning America című műsorban árulta el, hogy férjével, Philip Schneiderrel hamarosan szülők lesznek.

„Ez olyasmi, amire már régóta vágytam, és most anya leszek. Ráadásul nem csak eggyé, hanem kettőé. Nem tudom elhinni!”

– számolt be öröméről a műsorban.

Hilary nemrégiben fejezte be új sorozata, az Alaska Daily forgatását, melyben egy újságírónőt alakít, aki Alaszkában kezd új életet, és egy anchorage-i napilapnál helyezkedik el. A stáb azonban sokáig nem tudta, hogy a főhősnő gyermeket vár, a második trimeszterben járó Swank sokáig titokban tartotta a gólyahírt, így a kerekedő pocakját kabátok alá rejtette. Egy idő után azonban már a farmerjeibe sem fért bele, így egyéb trükkökhöz kellett folyamodnia.

„Egyszerűen átszabtam a nadrágjaimat, sokan mondták, hogy ez így nem fog működni, de én vagyok a producer is, szóval megoldottam” – mesélte a boldog kismama, aki örül, hogy véget vethet a titkolózásnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilary Swank (@hilaryswank) által megosztott bejegyzés

Egyébként nem csak a színésznő, de férje családjában is születtek korábban ikrek, így volt esély erre a meglepetésre, melyre bevallottan nem számítottak.

„Ez egy áldás. Ez egy igazi csoda. Hihetetlen!”

Hilary 2016-ban ismerte meg párját, a vállalkozó Philip Schneidert, akinek két évvel később fogadott örök hűséget. A színésznő szerint a találkozásuk sorsszerű volt, és a lánykéréssel egy igazi álom vált számára valóra.

„Egy gyönyörű szentélyre bukkantunk a hegyek mélyén Colorádóban. Volt ott egy lenyűgöző vízesés, amelynek lábánál egy 1800-as években épült rusztikus kunyhó volt, gyönyörű fenyőkkel körülvéve. Egyik este Philip letérdelt a vízesés előtt, és megkérte a kezem” – emlékezett vissza a mesebeli pillanatra.

Ajánljuk még