logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Titkos szerelem szövődött a népszerű sorozat forgatásán

| Szerző: hirado.hu
Az Agymenők szereplői, Kaley Cuoco és Johnny Galecki között már az első évad alatt érezhető volt a kémia.

A páros a CBS sorozatában Penny és Leonard párosát alakította a 2019-es befejezésig. A sorozat forgatásán szoros barátság alakult ki közöttük, és a második évad forgatása előtt, 2007-ben összejöttek. Kapcsolatuk két évig tartott – közölte az Independent.

Kapcsolódó tartalom

Egy interjúban Cuoco most elmondta, hogy fülig beleszeretett Galeckibe, aki szerinte „olyan pimasz” volt a forgatáson. A páros első képernyőn látott csókját az első évad hatodik, halloweeni témájú epizódjában adták le, amelyre így emlékezett vissza a színésznő:

„Tudtam, hogy nagyon aranyosan nézek ki abban a ruhában, szóval nagyon jól éreztem magam. És tudtam, hogy szerinte is aranyos vagyok, mert korábban megjegyezte. De határozottan ideges voltam a csók előtt.”

Az összes jelenetben, egészen addig, amíg a való életben össze nem jöttünk, nyilvánvaló volt, hogy mindig volt valami. Volt köztünk kémia, és egymásba voltunk zúgva. Ilyen volt az egész első évad, amíg ténylegesen össze nem jöttünk a valóságban” – fejtette ki.

Kapcsolódó tartalom

Galecki „fordulópontként” jellemezte az első évad 14. epizódjához felvett álomjelenet forgatását. Egy nap a próbák után egy étteremben kötöttek ki egy pohár borral, amiről Cuoco azt mondta, hogy tudta, hogy baj lesz.

Csókolóztunk a bárpultnál!” – mondta, majd hozzátette: „Olyan sötét van odabent, hogy szinte úgy érzed, bármit megtehetsz, de aztán úgy éreztem, hogy óóó, azt hiszem, ez tényleg rosszul fog elsülni. Elkezdtünk csókolózni a bárban, aztán a parkolóban folytattuk.

Annak ellenére, hogy két évig voltak együtt, és 2009-ben véget ért kapcsolatuk, úgy döntöttek, hogy titokban tartják a románcukat, a stábból egyedül a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons tudott kettejükről.

A szakításról Cuoco azt mondta, hogy kifogytak a beszélgetnivalókból, mivel nagyon sok időt töltöttek együtt mind szakmai, mind magánéleti okokból.

A The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story bensőséges titkokról szóló könyv október 11-én jelenik meg.

Ajánljuk még