logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lindsay Lohan visszatért, évek óta nem nézett ki ilyen jól

| Szerző: hirado.hu
A 36 éves színésznő készen áll visszahódítani Hollywoodot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lindsay Lohan España ♥️ 🦋 (@lindsaylohanspainn) által megosztott bejegyzés

Az Apád-anyád idejöjjön! gyereksztárját finoman fogalmazva érték hullámvölgyek az elmúlt tíz évben, karrierje egy időre meg is feneklett, de idén tündöklő csillagként hódítja vissza a nézőket, kezdve egy romantikus karácsonyi vígjátékkal, ami a Netflix égisze alatt készült.

Lindsay és a streamingóriás, hogy felcsigázza a rajongókat, közzé is tették az első hivatalos fotókat a Karácsonyi románc címet viselő filmről, a képkockákon pedig Lohan és főszereplőtársa, a Glee-ből ismert Chord Overstreet láthatóak.

Kapcsolódó tartalom

A film története szerint, közeleg a karácsony és egy frissen eljegyzett, elkényeztetett hotelörökösnő egy síbaleset következtében elveszíti az emlékezetét, de szerencséjére egy jóképű férfi és aranyos kislánya befogadják.

Az már előre megjósolható, hogy a színésznő alakítása megosztó lesz mind a nézők, mind a kritikusok számára, de abban biztosan lehetünk, hogy 2022 egyik legjobban várt karácsonyi filmjét kaphatjuk a Netflixtől, amely november 10-én debütál.

A Karácsonyi románc Lohan első nagyobb filmes főszerepe közel 10 év óta. Legutóbb a 2013-as Vétkek völgye című filmben láthattuk.

Ajánljuk még