logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Leszűkült a kör – ők a lehetséges James Bond-jelöltek

| Szerző: hirado.hu
Michael G. Wilson, az új James Bond producere elárulta, hogy hány éves lesz az a színész, aki legközelebb a brit kémet fogja alakítani. Daniel Craig a 2019-es Nincs idő meghalni című filmben nyújtott alakítását követően hivatalosan is lemondott a karakter szerepéről. A színész, aki a 2006-os Casino Royale című filmben 38 évesen szerződött a 007-es szerepére, összesen négy Bond-filmben szerepelt.

Jelenleg találgatások övezik, hogy ki kapja a szerepet a jövőbeli filmekben. A régóta futó filmsorozat produceri csapata szerint még nem dőlt el, hogy ki lesz ez a színész. Ennek ellenére gyakran hallani, hogy a Bridgerton című Netflix-dráma színésze, Regé-Jean Page, valamint Tom Hardy, Richard Madden és Idris Elba is esélyes a szerepre – közölte honlapján az Independent.

Bár úgy tűnik, hogy a hivatalos bejelentés még elhúzódik egy darabig, de adnak egy támpontot Michael G. Wilson producer idézetei, aki nemrég részt vett a Brit Filmintézet (BFI) Bond-rendezvényén. „A múltban próbáltunk fiatalabb embereket keresni” – mondta Wilson a szereposztási folyamatról, majd hozzátette: „De ha megpróbáljuk elképzelni, ez nem működik”.

Így folytatta: „Ne feledjük, Bond már veterán. Van már némi tapasztalata. Olyan ember, aki már megjárta a háborúkat, hogy úgy mondjam. Ő nem egy középiskolás kölyök, akit csak úgy behozol, és máris kezdheted. Ezért ez egy harmincas éveiben járó férfival működik.

Bár a színészek más korú karaktereket is eljátszhatnak, nem tűnik valószínűnek, hogy a Bond-producerek a húszas éveiben járó személyeket céloznának meg. Ha olyan színészre pályáznak, aki valóban a harmincas éveiben jár, akkor ez kizárná a 45 éves Hardyt és az 50 éves Elbát is.

Page és Madden 34, illetve 36 évesek, így Wilson szavai arra utalhatnak, hogy a karaktert valamelyikük alakíthatja. A további esélyes színészek között szerepel még Az Esernyő Akadémia színésze, Tom Hopper és Jamie Bell, mindketten a harmincas éveikben járnak.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: EPA/Neil Hall)

Ajánljuk még