logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd a Buffy, a vámpírok réme sztárja

| Szerző: hirado.hu
A színésznő tíz évvel a diagnózis után fedte fel betegségét a nyilvánosság előtt.

Emma Caulfield a Buffy, a vámpírok réme, a 90210 és a WandaVízió színésznője a Vanity Fairnek adott interjújában elmondta, hogy belefáradt abba, hogy nem őszinte az egészségügyi állapotát illetően.

„10 évvel ezelőtt szklerózis multiplexszel diagnosztizáltak. Titkoltam, nagyon sokáig, pedig minden lehetőséget ki kellett volna használnom, hogy felhívjam a betegségre a figyelmet”

– a színésznő elárulta, hogy 6 éves lánya változtatta meg a betegséghez való hozzáállását.

Emma belátta, hogy jobb, ha hangosan beszél róla, még akkor is, ha emiatt kevesebb munkát kap majd Hollywoodban. Azt azonban tisztázta, hogy diagnózisa felfedése után nem vár senkitől különleges bánásmódot az iparágban.

A színésznő elárulta, hogy édesapja is ugyanebben a betegséggel küzdött és 30 százalék rá az esély, hogy lánya is örökli majd.

Kapcsolódó tartalom

„Remélem úgy tekint rám, mint valakire, akire felnézhet. Remélem, hogy látja, hogy mindent megtettem és remélem, hogy végső soron büszke rám.”

Emma Caulfield mellett, olyan hírességek álltak elő szklerózis multiplex diagnózisukkal, mint Selma Blair, aki évekig botra támaszkodva tudott csak közlekedni, de ma már spárgázik és cigánykereket hány a Dancing With the Starsban, vagy Christina Applegate, aki tavaly nyáron fedte fel betegségét.

Ajánljuk még